Вступ 1. Теоретичні основи планування 1.1 Сутність планування як функції управління в сільськогосподарському підприємстві 1.2 Принципи і методи планування в умовах ринкової економіки 1.3 Організація планової роботи в сільськогосподарських підприємствах різних форм власності 2. Сучасний стан розвитку підприємства та рівень економічної ефективності виробництва продукції 2.1 Природно-кліматичні умови та виробничий потенціал 2.2 Спеціалізація та розміри підприємства 2.3 Рівень економічної ефективності виробництва і реалізації продукції основних галузей підприємства 3. Планування організації виробництва і реалізації продукції на перспективу 3.1 Планування виробничої програми в рослинництві на перспективу 3.2 Планування виробничої програми в тваринництві на перспективу 3.3 Планування каналів збуту та цін реалізації продукції підприємства на перспективу 3.4 Рівень економічної ефективності виробництва продукції підприємства на перспективу Висновки і пропозиції Список використаної літератури
Увага!!! якщо завантаження не розпочнеться автоматично, то на тій сторінці що відкриється потрібно зачекати 5 сек., і натиснути на кнопку або в верхньому правому куточку. Також звертаємо вашу увагу що з недавнього часу деякі Антивірусні програми почали блокувати завантаження з даного ресурсу.